Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi leşi görmek

Rüyada keçi leşi görmek

Rüyada keçi leşi görmek bilgi ile donanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayattan daha zevk alacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, borcunun kalmayacağına, işlerin yolunda gideceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi leşi gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada keçi leşi görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalettir.

Rüyada leş kurdu görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş hayvan leşi görmek anne baba duasının alınacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet etmektedir.

Rüyada balık leşi görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölü leşi görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayallerin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada tavuk leşi görmek kendini her konuda geliştireceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada leş kokusu almak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek leşi görmek malında azalmaya, kişinin fakirleşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments