Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare leşi görmek

Rüyada fare leşi görmek

Rüyada fare leşi görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare leşi gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada fare leşi görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kazancının eksileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada domuz leşi görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada leş kargası görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada balık leşi görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada leş kokusu görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada leş yiyen hayvanlar görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kötü karakterli bir kadına delalet eder.

Rüyada at leşi görmek toparlanacağına, çeşitleneceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan leşi görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments