Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa toplamak

Rüyada kaplumbağa toplamak

Rüyada kaplumbağa toplamak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, bilakis malının çoğalacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, namının yürüyeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa toplamak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada kaplumbağa topladığını görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa toplamak isminden sıkça söz ettireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek kazancının günden güne arttıracağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ellemek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yoksulluğa işarettir.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Rüyada başında kaplumbağa görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa öldüğünü görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments