Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaplumbağa görmek

Rüyada beyaz kaplumbağa görmek

Rüyada beyaz kaplumbağa görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yetkili bir göreve atanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaplumbağa gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Rüyada beyaz kaplumbağa görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalettir.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın yavruladığını görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa emzirmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kazancınızın artacağına delalettir.

Rüyada insanı kaplumbağa görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa topladığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzen kaplumbağa görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, büyük kazanç sağlanacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments