Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinizi görmek

Rüyada eski sevgilinizi görmek

Rüyada eski sevgilinizi görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinizi gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisini görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli eski sevgili görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sorunlarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yazismak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinizin annesini görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve annesini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, neşe içinde olacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan eski sevgili görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments