Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini evlenirken görmek

Rüyada eski sevgilini evlenirken görmek

Rüyada eski sevgilini evlenirken görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, açların doyacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini evlenirken gördüyseniz:

  • Yapılan anlaşmaların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi evde görmek kendisini ailesine vereceğine, yol alacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla evlenirken görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye evlenme teklifi etmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments