Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş eşinin aldattığını görmek

Rüyada ölmüş eşinin aldattığını görmek

Rüyada ölmüş eşinin aldattığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, başarısının azalacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşinin aldattığını gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada ölen eşinin aldattığını görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşini aldattığını görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının eşini aldattığını görmek feraha ermeye, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Rüyada eşini aldatırken görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments