Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının eşini aldattığını görmek

Rüyada arkadaşının eşini aldattığını görmek

Rüyada arkadaşının eşini aldattığını görmek bereketli ve hayırlı olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının eşini aldattığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada arkadaşın eşini aldattığını görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının eşini aldattığını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin ekmek aldığını görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments