Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek sürekli bağırıp çağıracağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, planlı ve programlı davranacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dedenin elini öpmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments