Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş civciv görmek

Rüyada ölmüş civciv görmek

Rüyada ölmüş civciv görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hayatın kolaylaşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş civciv gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Rüyada civciv sevdiğini görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz civciv görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, adının fesada karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv tüyü görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde civciv görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına yorulur.

Rüyada horoz ve civciv görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada civciv ve yumurtasını görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada civciv emzirmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv ve tavuk görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments