Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıksız sevdiğin birini görmek

Rüyada karşılıksız sevdiğin birini görmek

Rüyada karşılıksız sevdiğin birini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işarettir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin birini gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin birini görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, fakirliğinin biteceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments