Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin yüzüğünü takmak

Rüyada ölmüş birinin yüzüğünü takmak

Rüyada ölmüş birinin yüzüğünü takmak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, zor durumda kalacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Rüyada hacdan gelen yüzük takmak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işarettir.

Rüyada annesinin yüzüğünü takmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağıma yüzük takmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak rahat bir döneme gireceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işaret eder.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine inanılır.

Rüyada çok yüzük takmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, işlerindeki karın artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments