Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğünü takmak

Rüyada nişan yüzüğünü takmak

Rüyada nişan yüzüğünü takmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanması gereken konularda anlaşma şartları kafanıza yatmadıysa vazgeçebilirsiniz.

Rüyada nişanlan yüzüğü takmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük takmak nişanlanmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü takmak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın nişan yüzük takmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, üstünlük elde edeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kimseyle konuşmayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada nişan yüzük takmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments