Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak bereketi ve zenginliği bulacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Rüyada nişanlanıp yüzük takmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yüzük takmak nişanlanmak şöhret ve itibar kazanacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Rüyada nişanlanmak altın yüzük takmak kimseye borçlanmayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük takmak nişanlanmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, dini inançların güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak büyük özgüven kazanacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments