Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kazancı arttıracağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Rüyada içki içip tükürmek şansızlığın kırılacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içtiğini söylemek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Rüyada içki içmeye gitmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanı içki içerken görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına delalettir.

Rüyada evde içki içtiğini görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek nimet bolluğu yaşayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini içki içerken görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, şansının artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments