Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde içki içtiğini görmek

Rüyada evde içki içtiğini görmek

Rüyada evde içki içtiğini görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına inanılır.

Rüyada evde içki içtiğini gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada evde içki içtiğini görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada içki içmeye gitmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içip tövbe etmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek dinde bilginleşeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments