Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin ellerini tutmak

Rüyada ölmüş birinin ellerini tutmak

Rüyada ölmüş birinin ellerini tutmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, karasızlık yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin ellerini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada annenin elini tutmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bereket ve zenginlik olacağına inanılır.

Rüyada elinde değnek tutmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına delalettir.

Rüyada bir alimin elini tutmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada elinde meşale tutmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Rüyada zorla elini tutmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini tutmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments