Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak sürekli tartışacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sımsıkı el tutmak sevdiği birini kırmaya, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sımsıkı sarılmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulur.

Rüyada sımsıkı sarıldığını görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada birine sımsıkı sarıldığını görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sımsıkı sarılmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle sımsıkı sarılmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments