Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının elini tutmak

Rüyada tanıdığının elini tutmak

Rüyada tanıdığının elini tutmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, makamının sarsılmayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerin çığırından çıkacağına, borca batacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini tutmak gördüyseniz:

  • Yeni bir diyete veya spora başlayabilir, konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak huzura kavuşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak sebep olacağına, karısının çok mutlu olacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin elini tutmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini tutmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments