Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin elinden bir şey almak

Rüyada ölmüş birinin elinden bir şey almak

Rüyada ölmüş birinin elinden bir şey almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin elinden bir şey almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada ölmüş birinin elinden bir şey almak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, işlerin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada elinden bir şey düşürmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada elinden silahla vurulmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada elinden bardak düşürmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, üzüntülerin biteceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işaret eder.

Rüyada elinden kan akmasını görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Rüyada ölünün elinden birşey yemek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments