Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak dualarının karşılığını göreceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının elinden tutmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın elinden tutmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin elinden tutmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun elinden tutmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerin elinden tutmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments