Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden bardak düşürmek

Rüyada elinden bardak düşürmek

Rüyada elinden bardak düşürmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada elinden bardak düşürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada elinden bardak düşürmek muradına eremeyeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kuranı elinden düşürmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada elinden yumurta düşürmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Rüyada bebeğini elinden düşürmek değişik insanlarla karşılaşacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinden düşürmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada elinden bebek düşürmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına delalet eder.

Rüyada elinden yüzük düşürmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments