Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş dökmek

Rüyada çiş dökmek

Rüyada çiş dökmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına yorulur.

Rüyada çiş dökmek gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada çiş dökmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada banyoda çiş görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, daha rahat bir nefes alacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yeni bir işe girileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin çiş yapmasını görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çiş ve kaka yapmak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışarda çiş yapmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, her açıdan farklılıklar olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments