Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin avret yerini görmek

Rüyada ölmüş birinin avret yerini görmek

Rüyada ölmüş birinin avret yerini görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Rüyada annenin avret yerini görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada kadın avret yerini görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, küslükleri gidereceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada avret yerini temiz görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada avret yerini görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek doğru karar veremeyeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments