Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini su içinde görmek

Rüyada ölmüş birini su içinde görmek

Rüyada ölmüş birini su içinde görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini su içinde gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada suların içinden geçmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet eder.

Rüyada yılanı suyun içinde görmek yakın çevresine fikir danışacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde ayna görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada kuyunun içinde su görmek riske atılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada temiz su içinde yüzmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada mezarın içinde su görmek geçim derdinin olmayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada su içinde örümcek görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments