Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı suyun içinde görmek

Rüyada yılanı suyun içinde görmek

Rüyada yılanı suyun içinde görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalet eder.

Rüyada yılanı suyun içinde gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Rüyada su içinde yılan görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, küslüklerin biteceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde yılan görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sağlık ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde beyaz yılan görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde siyah yılan görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde beyaz yılan görmek işlerinde verimin artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Rüyada su içinde yılanlar görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments