Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta balık tutmak

Rüyada karanlıkta balık tutmak

Rüyada karanlıkta balık tutmak yeni projelere atılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, daha fazla para kazanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta balık tutmak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Rüyada karanlıkta balık tutmak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada karanlığa ışık tutmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak balık tutmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık denizde balık tutmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta balık tutmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bolca balık tutmak içinin huzurla dolacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük canlı balık tutmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments