Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde görmek

Rüyada kabirde görmek

Rüyada kabirde görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, prestij kazanılacağına, problemlerini çözeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada kabirde gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz sizi tatmin etmeyebilir veya gelişmeler yalnız hissetmenize neden olabilir.

Rüyada kabir başında dua okumak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kabirde ışık görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet eder.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aşkının da kalıcı olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada kabir duası okumak evin kasasına giren gelirin artacağına, onları koruyup kollayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kabirde yılan görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabirden ses duymak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kabirde görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet eder.

Rüyada kazılmış kabir görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, rahata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments