Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini içkili görmek

Rüyada ölmüş birini içkili görmek

Rüyada ölmüş birini içkili görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, güllük gülistanlık olacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, büyük paralar kazanılacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini içkili gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Rüyada mezarlıkta içki içmek ağız tadından olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, borcunun kalmayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek kalp kırıklığı olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki istemek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı içkili görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine inanılır.

Rüyada elinde içki şişesi görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, malın bereketinin artmasına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki sigara içmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments