Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek göndermek

Rüyada çiçek göndermek

Rüyada çiçek göndermek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek göndermek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda gelişme kaydetmenin bir yolu olabilir.

Rüyada birinin çiçek gönderdiğini görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek göndermek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada birine çiçek göndermek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işarettir.

Rüyada babasını hacca göndermek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini hacca göndermek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini hacca göndermek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments