Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine aşık olmak

Rüyada ölmüş birine aşık olmak

Rüyada ölmüş birine aşık olmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, acılarını dindireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada sınıf arkadaşına aşık olmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada müdürüne aşık olmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı birine aşık olmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada babasına aşık olmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle öpüşmek huzurunu kaybedeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada aşık olup öpüşmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments