Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birine aşık olmak

Rüyada yabancı birine aşık olmak

Rüyada yabancı birine aşık olmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada yabancı birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak kısmetlerinin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğe aşık olmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı birine aşık olmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, eve huzur dolacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada yabancıya aşık olmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadına aşık olmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkeğe aşık olmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, özlemelerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada başbakana aşık olmak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarılmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments