Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olup öpüşmek

Rüyada aşık olup öpüşmek

Rüyada aşık olup öpüşmek zor günlerin geride kalacağına, kendi geleceğine, dik durmaya çalışacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Rüyada aşık olup öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Rüyada birine aşık olduğunu söylemek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olup ağlamak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine inanılır.

Rüyada aslana aşık olmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğu çocuğu görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, her daim Allah yolunda olacağına, hayırlı haberlere inanılır.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin sana aşık olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, kazanca kavuşacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin aşık olduğunu görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments