Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürüne aşık olmak

Rüyada müdürüne aşık olmak

Rüyada müdürüne aşık olmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada müdürüne aşık olmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada müdürüne aşık olmak zor ve karamsar günler geçireceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada müdürünü üzgün görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada müdür arabasına binmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada müdür odası görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada müdürle tartışmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada amir müdür görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kazancın arttırılacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada okul müdürünü dövmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments