Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyle öpüşmek

Rüyada aşık olduğun kişiyle öpüşmek

Rüyada aşık olduğun kişiyle öpüşmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok rahat bir nefes alacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızın, kurumsal, hukuki veya resmi evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle öpüşmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hile ile mal elde etmeye, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle barışmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin ağladığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bereketli ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments