Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla yiyecek görmek

Rüyada çok fazla yiyecek görmek

Rüyada çok fazla yiyecek görmek işsiz ise işe gireceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, beklenilen takdiri alacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla yiyecek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Rüyada çok fazla yiyecek görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabına yiyecek koymak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada içi yiyecek dolu buzdolabı görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yiyecek görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada askere yiyecek vermek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kediye yiyecek vermek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yol yordam öğretileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments