Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek depolamak

Rüyada yiyecek depolamak

Rüyada yiyecek depolamak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret eder.

Rüyada yiyecek depolamak gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada yiyecek depolamak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, layık olduklarına sahip olacağına işarettir.

Rüyada su depolamak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada buğday depolamak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, işinde terfi edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada kuru yiyecek görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşette yiyecek görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada ölen birinden yiyecek almak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde yiyecek görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek malının artmasını sağlayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments