Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşi olmak

Rüyada ateşi olmak

Rüyada ateşi olmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ateşi olmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek kapanan kapıların açılacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada yılanı ateşe atmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini ateşte yandığını görmek makbul olan mallara kavuşacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada silah ateş etmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuza ateş etmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına tabir olunur.

Rüyada silah la ateş etmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada elinde ateş yakmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments