Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah la ateş etmek

Rüyada silah la ateş etmek

Rüyada silah la ateş etmek zorluklarının son bulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, helal rızık yiyeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Rüyada silah la ateş etmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Rüyada silah la ateş etmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada silah la vurulmak işlerinin çok iyi olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalettir.

Rüyada la havle çekmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret eder.

Rüyada laz böreği görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada la havle okumak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahan faresi görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada latince görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lazca konuşmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, daha büyük adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments