Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuza ateş etmek

Rüyada domuza ateş etmek

Rüyada domuza ateş etmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuza ateş etmek gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada domuza ateş etmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yüzen domuz görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, şansın önünün kesileceğine işarettir.

Rüyada domuz satın almak hayallerindeki eve sahip olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz eti tükürmek sevincinin üzüntüye döneceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Rüyada domuz pisliği görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada domuzun yaladığını görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz yavrusu sevmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuzla yüzmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments