Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe su dökmek

Rüyada ateşe su dökmek

Rüyada ateşe su dökmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşe su dökmek gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada ateş su dökmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada ateşe su dökmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, onlarla ayrı düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan ateşe su dökmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kor ateşe su dökmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, bilgiyle donanacağına inanılır.

Rüyada tuvalete su dökmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıya su dökmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments