Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan öpmek

Rüyada insan öpmek

Rüyada insan öpmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, esenlik içinde olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada insan öpmek gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanı öpmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı öpmek rahatının her zaman yerinde olacağına, yüzünün kızaracağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insanı öpmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insanın elini öpmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanları öpmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan öpmek ticaretinin büyüyeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments