Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe eşya atmak

Rüyada ateşe eşya atmak

Rüyada ateşe eşya atmak amaçlarına ulaşacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada ateşe eşya atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Rüyada ateşe eşya atmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işarettir.

Rüyada yılan ateşe atmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bebeği ateşe atmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

Rüyada yanan ateşe odun atmak işlerinin yolundan çıkacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada saçı ateşe atmak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşe bir şey atmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, çok güzel günler göreceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada kuranı ateşe atmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada ekmeği ateşe atmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments