Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı ateşe atmak

Rüyada kuranı ateşe atmak

Rüyada kuranı ateşe atmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalet eder.

Rüyada kuranı ateşe atmak gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Rüyada kuranı ateşe atmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi ateşe atmak her istediğini alabileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına inanılır.

Rüyada ateş ve kuran görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, arif kimselerden sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı ateşe atmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeği ateşe atmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada odunu ateşe atmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birini ateşe atmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada ateşe atmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments