Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği ateşe atmak

Rüyada ekmeği ateşe atmak

Rüyada ekmeği ateşe atmak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına yorulur.

Rüyada ekmeği ateşe atmak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada ateşte ekmek atmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ekmeği ateşe atmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşe odun atmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, huzur dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu ateşe atmak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada birini ateşe atmak konforlu ve rahat hale geleceğine, gönül kapılarını açacağına, özgüveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşe atmak sermayesini kaybedeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, yarasını saracağına işaret eder.

Rüyada bebeği ateşe atmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada yılan ateşe atmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, canının ve malının garantide olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Iman ehli

Ben bir bayanım rüyamda dayımın oğlu benim ekmeklerimi ateşe atti