Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babayla oynamak

Rüyada ölmüş babayla oynamak

Rüyada ölmüş babayla oynamak başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla oynamak gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Rüyada ölmüş babayla oynamak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle oynamak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakar top oynamak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet eder.

Rüyada kulakla oynamak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanda oynamak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyip oynamak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemmame oynamak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle top oynamak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments