Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakla oynamak

Rüyada kulakla oynamak

Rüyada kulakla oynamak günah işlemeyi terk edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kendi patronu olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına yorulur.

Rüyada kulakla oynamak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Rüyada kulakla oynamak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kalabalıktan uzak olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak koparmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kulak yıkatmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kulaksız kedi görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kulağının kanamasını görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kulakta siyah nokta görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kulak böcek görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments