Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemmame oynamak

Rüyada şemmame oynamak

Rüyada şemmame oynamak umutsuzluğa düşeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada şemmame oynamak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Rüyada şemmame oynamak makamının tehlikeye gireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada şemşamer görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla oyun oynamak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada koşup oynamak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çeşitleneceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada topla oynamak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, ticaretinin açılacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına inanılır.

Rüyada evde oynamak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına yorulur.

Rüyada zil takıp oynamak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Rüyada elle top oynamak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments