Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle top oynamak

Rüyada biriyle top oynamak

Rüyada biriyle top oynamak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet eder.

Rüyada biriyle top oynamak gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında top oynamak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde top oynamak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada karda top oynamak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kendisi ile gururlanacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada top oynamak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret eder.

Rüyada tek başına top oynamak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına tabir olunur.

Rüyada elle top oynamak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments