Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babayı öpmek

Rüyada ölmüş babayı öpmek

Rüyada ölmüş babayı öpmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı öpmek gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ölen babanın elini öpmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, mesleğinde atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın el öpmek yanlış yatırımlar yapacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı öpmek güzel bir hayat süreceğine, haram mal yiyip içeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Rüyada babasının elini öpmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba el öpmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada babanın elini öpmek can derdine düşeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments